Fruit pops με παγωμένο γιαούρτι

dipped_pop-1024x681.jpg-1428228813

 

Δροσερά «παγωτάκια» με φρούτα, μέλι και γιαούρτι.

Βρήκαμε τη συνταγή στο In Sock Monkey Slippers, όπου διευκρινίζεται ότι θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ελληνικό γιαούρτι για να πετύχει!

Πώς θα το φτιάξετε:

Ανακατεύετε το γιαούρτι με το μέλι και βάζετε το μείγμα στην κατάψυξη για 5′.

Στη συνέχεια, κόβετε τα φρούτα σε κομμάτια, τα «περνάτε» σε πλαστικά (ή ξύλινα) sticks και τα βουτάτε στο μείγμα του γιαουρτιού.

Αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε λίγους ξηρούς καρπούς, νιφάδες ή κομμάτια σοκολάτας και ό,τι άλλο σας αρέσει.

Τέλος, τα βάζετε στην κατάψυξη για 2 ώρες περίπου και είναι έτοιμα!

Είναι σίγουρο ότι τα παιδιά θα ενθουσιαστούν!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *